Kørselstilladelse

Til beboere og virksomheder på Bryggerivej, Nytorv og Jernbanegade, Ebeltoft

Ebeltoft 23.09.2019

Bryggerivej, Nytorv og Jernbanegade afspærret for almindelig kørsel 10.10. – 21.10. i forbindelse med Ebelfestival

Efter aftale med Syddjurs kommune har Ebelfestival fået tilladelse til at benytte Bryggertorvet og Jernbanegade til opstilling af boder og telte i forbindelse med afholdelse af Ebelfestival.

Dette betyder, at der vil være spærret for almindelig kørsel på Bryggerivej, Nytorv og Jernbanegade. Beboere og andre med privat p-plads på Bryggerivej, Nytorv og Jernbanegade kan få udstedt særlig kørselstilladelse.

Endvidere vil køretøjer med handikap skilt kunne køre til apoteket og parkere på de apotek-skiltede handikap p-pladser på Bryggertorvet.

Restauranter og handlende i de nævnte gader opfordres til så vidt muligt at få leveret varer inden Ebelfestival åbner kl. 10 hver dag i uge 42.

Beboere og virksomheder med privat p-plads på Bryggerivej, Nytorv eller Jernbanegade og med behov for kørsel kan udfylde og indsende vedhæftede anmodning om kørselstilladelse til info@ebelfestival.dk eller aflevere skemaet på Apoteket.

Skema med kommunens godkendelse leveres tilbage i ejers postkasse

Ebelfestival håber, der er forståelse for projektet, som har til formål at gøre Ebelfestival til byens festival. Der vil således være Ebelfestival på flere torve og pladser i byen, ligesom der vil være musik i gaderne de fleste dage.

Vi ser frem til en hyggelig uge med spændende Ebelfestival, glade mennesker og interessante butikker og restauranter i byen.

Venlig hilsen

Ebelfestival

Palle Erik Rasmussen

Formand

T: 2127 4499

M: palle@palleras.dk

Skema til anmodning om kørselstilladelse, KLIK HER