Plakat konkurrence 2022


Udskrivning

I forbindelse med Ebelfestival 2022, udskriver bestyrelsen for Ebelfestival i samarbejde med Ebeltoft Kunstforening en plakat konkurrence.

Betingelser

Format A 3 – vertikalt format. Alle farver undtagen guld og sølv må benyttes. Ingen tekst, logo eller dato på forslaget. Kun et forslag fra hver deltager. Anonymitet: Forslag mærkes med et 5 cifret tal på bagsiden. Der vedlægges en lukket kuvert mærket med det 5 cifrede tal og i kuverten ilægges en seddel med navn, adresse og telefonnr.

Aflevering

Kunstbygningen Tinghuset, Torvet 5, 8400 Ebeltoft. I uge 39 med deadline 1. oktober 2022.

Bedømmelse

Alle indkomne forslag udstilles i uge 42 (efterårsferien), i et telt foran Kunstbygningen, Torvet 5, Ebeltoft. Alle kan afgive én stemme ved udfyldelse af stemmeseddel, som findes i teltet. Stemmeseddel påføres nummer på plakat og navn på person, som afgiver stemme. Vinderen afsløres lørdag den 22. oktober 2022, kl. 14.00 i teltet. Bestyrelsen forbeholder sig ret til at afvise indsendte forslag, såfremt disse ikke opfylder de beskrevne krav.

Rettigheder

Ophavsret tilhører kunstneren. Brugsretten tilhører udskriver af konkurrencen til eventuelt brug for plakat og øvrigt pr-materiale i forbindelse med Ebelfestival 2023. Udskriver har også rettighed til at indsætte tekst om Ebelfestival i plakat og i øvrigt pr-materiale. Trykklart materiale af det valgte forslag udarbejdes i samarbejde med grafiker.

Præmie

1.præmie: 1 weekendophold for 2 på Brøndums Hotel Skagen + 25 eksemplarer af den eventuelt trykte plakat, postkort m.m.  Samt 12 flasker vin med plakaten som etikette. Vinderen modtager besked direkte. Desuden offentliggøres resultatet på de 2 hjemmesider: www.ebelfestival.dk samt www.ebeltoftkunstforening.dk 

Afhentning

Ikke vindende forslag bedes afhentet i Kunstbygningen, Tinghuset efter afslutningen af Ebelfestival, helst i uge 43, 2022.