Ebelfestival 2022


Velkommen til Ebelfestival 2022. Som det hele ser ud på nuværende tidspunkt, forventer bestyrelsen, at der afholdes Ebelfestival i efterårsferien i år 15.10. – 22.10.2022.

Placering af Ebelfestival søges gennemført efter den model, som blev udviklet og afprøvet i 2019. Vi vil gerne benytte byen så meget som muligt med placering af udstillinger og boder i byens hyggelige miljøer. – Erfaringerne fra 2019 og 2021 kan give anledning til mindre justeringer, men ideen med placering i byens gader og på torvene bevares.

De besøgende får på denne måde glæde af Ebeltofts historiske bygninger og gader. Det er også bedre at Ebelfestival kommer til gæsterne i stedet for at gæsterne skal finde Ebelfestival.

De bærende elementer i Ebelfestival vil fortsat være æbler, stader med kunst og håndværk samt street-food.

Som tidligere er der, med enkelte undtagelser, fri entre til alle udendørs aktiviteter og stader.

De mere konkrete forhold om placeringer og aktiviteter er ikke fastlagt endnu, men det kan oplyses at bestyrelsen arbejder med forslag om placeringer på følgende steder: Rådhustorvet, Bryggertorvet, Jernbanegade, Lodvigs Torv, Æbletorvet og Fedt Mikkels Gang.

Ligeledes arbejdes der med forskellige kunstneriske og underholdende aktiviteter både for børn og voksne.

Bestyrelsen for Ebelfestival ser frem til en spændende festival med mange glade udstillere samt mange tusinde gæster som glæder sig til at se, smage og være sammen.

Vi modtager gerne kommentarer og gode ideer. Kontakt bestyrelsen eller send til info@ebelfestival.dk