Frivillig


Bliv frivillig i Ebelfestivalen

Ebelfestivalen er klar til at modtage dig som frivillig hjælper under dette års festival fra den 10. til den 17. oktober 2020.

At være frivillig på Ebelfestivalen kan være mange ting: at hjælpe med at klargøre telte, hente div. materiale fra depot, sætte plakater og store æbler op, rigge brugsvand og el til for de mange boder, sælge skrabelodder, sælge sponsorater, presse æbler, sælge æbler og æbletræer, hjælpe i Cafe, hjælpe på Kulturloftet, stå i info bod, pasning af æblelunde, sælge billetter, administration og service. mv. 

Kort sagt der er masser af opgaver som festivalen er afhængig af frivillig hjælp til, for at vi igen i år får en velfungerende og dejlig festival.

Som frivillig får du i år:

Herudover låner du 1 stk. rød Ebelfestival sweat shirt, som du har på når du er på vagt.

Når du er på vagt skal du huske dit navneskilt som du bærer på trøjen.

Administration af ovennævnte styres via info boden.

Din indsats kan være af varierende længde og indhold, og du er selv med til at bestemme din arbejdstid. Det kan være hele eller halve dage. Det er noget vi aftaler så det passer for dig, men for at få det hele til at gå op, vil vi gerne hvis du kan tage min. 2-3 vagter i ugens løb. I sidste ende får alle frivillige samme fantastiske oplevelse af “at have været med”.

I løbet af september måned udsendes vagtlister og i oktober arbejdslister for uge 41, hvor du kan se hvordan dine vagter ligger i løbet af ugen.

Vi forventer at du som frivillig er klar til at “tage arbejdshandskerne på” og ønsker at være en del af vores fællesskab. Til gengæld tilbyder vi dig en tjans der både er social, meningsfyldt og helt sikkert også sjov.

Såfremt du kender nogen der kunne være interesseret i at hjælpe – så kontakt undertegnede.

Frivilligkoordinator:

Stig Keiser Rasmussen, Fyrrehøjen 2, 8400  Ebeltoft  51345828. stiganni@post.tele.dk

PS: Hvis du ikke har tid eller ikke ønsker at være frivillig mere, så meddel venligst retur – og aflever den udleverede røde festivaltrøje.


 

DanishEnglishGerman