Stadeholder

Info til udstillere og stadeholdere

Der er nu åbent for tilmeldinger til Ebelfestival 2019

Vær med som udstiller eller stadeholder når Ebelfestival igen i år inviterer til et brag af en Festival !

Der forventes som tidligere 40 – 50.000 gæster som alle vil se, smage og være sammen

For at videreudvikle Ebelfestival flyttes væk fra Festpladsen, og i stedet placere alle aktiviteter telte, boder mm i og omkring Maltfabrikken samt på torve og pladser i byen.

Idéen er at udvikle Ebelfestival i mindre enheder placeret i byens særlige miljøer. De besøgende får på denne måde glæde af byens historiske bygninger og gader.

Det er også bedre at Ebelfestival kommer til kunderne i stedet for at kunderne skal komme til Ebelfestival på festpladsen. Vi har tidligere oplevet at der er mange, som ikke finder festpladsen.

For 15 år siden blev Ebelfestival ”født” på den gamle Maltfabrik, og det er derfor naturligt at vende hjem og medvirke i den videre udvikling.

De bærende elementer i Ebelfestival vil fortsat være æbler, stader med kunst og håndværk samt street-food. Der vil samtidig ske en kraftig forøges af de kunstneriske og underholdende aktiviteter for både børn og voksne på det nye kulturloft på Maltfabrikken

Et andet nyt tiltag er at bringe havnen tættere på Ebelfestival.  Der vil blive transport med det lille tog mellem havnen og byen.

Der er som tidligere fri entre til alle udendørs aktiviteter og stader.

TILMELDINGSSKEMA KLIK HER